Dolandırıcılar bu kez TİGEM’in adını kullandı! Sakın bu tuzağa düşmeyin

TİGEM, kurumun adı, logosu ve yöneticilerinin isimleri kullanılarak vatandaşlardan para talep edilen dolandırıcılık girişimlerine karşı uyarıda bulundu. Kurum, şüpheli kişilere ödeme yapılmaması ve kişisel bilgilerin paylaşılmaması çağrısı yaptı.

Dolandırıcılar bu kez TİGEM’in adını kullandı! Sakın bu tuzağa düşmeyin

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), kurumun adı, logosu ve üst düzey yöneticilerinin isimleri kullanılarak vatandaşlardan para talep edildiğine ilişkin ihbarlar üzerine kamuoyuna uyarıda bulundu.

TİGEM tarafından yapılan açıklamada, hiçbir yönetici veya personelin vatandaşlardan para ya da başka bir menfaat talep etmesinin söz konusu olmadığı belirtildi. Kurumun adı ve yöneticilerinin isimleri kullanılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık girişimlerine kesinlikle itibar edilmemesi istendi.

TİGEM’DEN VATANDAŞLARA KRİTİK UYARI

Vatandaşlara şüpheli kişilere herhangi bir ödeme veya para transferi yapmamaları, kişisel ve finansal bilgilerini paylaşmamaları çağrısında bulunuldu.

TİGEM, kurumun kurumsal kimliği ve itibarı kullanılarak vatandaşları mağdur etmeye yönelik girişimlerle ilgili gerekli incelemelerin yürütüldüğünü, hukuki ve idari süreçlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Dolandırıcılar bu kez TİGEM’in adını kullandı! Sakın bu tuzağa düşmeyin
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.